Jiangsu Caisheng New Energy Technology Co., Ltd.

O le a le mea e fai ai le fa'avaa o le la?

O le a le mea e fai ai le fa'avaa o le la?

I le avea ai ma puna eletise sili ona taugofie i le lalolagi,malosi ole laua avea ma mea masani.E to'atele e taumānatu pe fa'afefea ona lelei ma taugofie sela o le solar photovoltaic a'o maua pea le malosi fa'afouina.O a vaega o lo'o fausia ai le la e mana'omia e tali ai lea fesili.

Mono tioata, polycrystalline, po'o se ata manifinifi (amorphous) silicon e fausia ai le tele o paneta o maketi.O lenei tusiga o le a talanoaina ai auala eseese e fai ai sela o le la ma vaega e manaʻomia e fai ai se paneta sola.

O a mea e faipaneta o la?

Silicon o se tasi o mea sili ona taua o loʻo faʻaaogaina i paneta o le la aua e faia ai semiconductors e faʻaogaina ai le malosi ole la e gaosia ai le eletise.

Ae ui i lea, o le solar panel lava ia e aofia ai e sili atu nai lo na o mea e faʻaaogaina e fai ai sela.E ono vaega eseese o lo'o tu'ufa'atasia i le taimi o le gaosiga o le gaosiga e fausia ai se la'au la e galue.

Faatasi ai ma nei vaega o sela sola silicon, se faavaa uʻamea, se laupepa tioata, se uaea masani 12V, ma se uaea pasi.Afai e te mana'o e fai mea e oe lava ma e te fiafia i mea o le la, atonu e te mana'o fo'i i se lisi fa'ata'ita'i o "mea" e fai ai na o oe.

O vaega sili ona taatele o le la o lo'o fa'amatalaina i lalo: Asiasi i lenei nofoaga: hjaluminumwindow.com

Silicon solar cell Fa'aaoga leaafiaga photovoltaic to liliu le la i le eletise.Na latou fa'atasi fa'atasi e fa'atupuina ai se tau eletise i totonu o se fausaga e tutusa ma se matrix i le va o paneli tioata.

Fa'avaa u'amea (tele o le alumini) O le fa'avaa u'amea o le fa'avaa o le la e fesoasoani tele mo le tele o mea, puipuia mai le leaga o le tau ma isi tulaga e ono lamatia ai, fa'apea fo'i ma le fesoasoani i lona fa'apipi'iina i le tulimanu e mana'omia.

Pepa tioata E ui lava i lona manifinifi, o le pusa tioata e puipuia ai le silicon solar cell i totonu ma e masani lava 6-7 milimita mafiafia.

O se la'au fa'aola masani e iai sela photovoltaic (PV) silicon e puipuia e se fa'a tioata i le pito i luma o le laupapa ma sela lava ia.

O le fono o lo'o i ai se laupepa puipui i tua ma se pusa fa'avela i lalo o le tioata i fafo, fa'atapula'aina le vevela ma le susū i totonu.

Talu ai ona o le faateleina o le vevela o le a mafua ai le faʻaitiitia o le lelei, lea o le a faʻaititia ai le gaosiga o le alumini solar panels, o le faʻaogaina e matua taua tele.

O le i'uga, e tatau i le au gaosi PV o le la ona alu i le tele o taimi e fa'amautinoa ai o lo'o pu'eina le malamalama e aunoa ma le fa'avevelaina o tekinolosi.Faitau atili iinei.

Tulaga12V uaea A 12V uaeafesoasoani e pulea le tele o le malosi e alu i totonu o lau inverter, lea e fa'aumi ai le fa'aogaina o le solar module ma sili atu le lelei.

Silicon solar cell e fesoʻotaʻi tutusa ma uaea pasi.O uaea pasi e lava le mafiafia e ave ai le eletise ma ufiufi i se mea manifinifi e faafaigofie ai le sosoloina.

E fa'afefea ona fau le la?

O paneta o le la e faia i soldered-together monocrystalline poʻo polycrystalline silicon solar cell e ufiufi i tioata e faʻafefe.E amata le aafiaga photovoltaic pe a pa le malamalama i sela sola mae maua ai le eletise.

Pe a faia se la'au la, e lima laasaga taua:

  • Fai ia paneta sola
  • Fai le vaega lona tolu
  • E ala i le faʻapipiʻiina o sela sola faʻatasi ma solder.Fa'apipi'i se fa'avaa
  • O se laupepa pito i tua, ma se pito tioata pito i luma.
  • Seti se pusa so'oga.Fa'amautinoaga lelei

 


Taimi meli: Feb-14-2023