Jiangsu Caisheng New Energy Technology Co., Ltd.

Panela o le La ma o latou Aafiaga i le Siosiomaga

https://www.caishengsolar.com/half-cell-solar-panel/

Saunia e Justin Myers |Tesema 09, 2022

O le malosi o le la ua avea ma punaoa faʻafouina faʻafouina, ona e mafai ona gaosia le eletise e aunoa ma le tuʻuina atu o soʻo se mea leaga i le siosiomaga.Solar panels o se vaega taua o lenei faagasologa ma e tele aoga mo le siosiomaga.

Malosiaga o le La: O le Fa'atama'i Fa'asao o le Kasa

O le malosi o le la e matua maualalo lava le kaponi tulagavae ma e le maua ai se kasa kasa.Ae, e fa'alagolago i se faiga fa'anatura e ta'ua o le photosynthesis e fa'atupu ai le eletise e aunoa ma le tu'uina atu o mea filogia pei o le carbon dioxide i totonu o le ea.

Ina ia ausia lenei mea,paneta o lafa'aaoga fa'avevela o le la mai le la e fa'atupu ai le vevela, ona fa'aliliuina lea i le eletise.O le mea lea ua avea ai le malosi o le la ma se tasi o punaoa sili ona lelei o le siʻosiʻomaga o loʻo maua, aua e toetoe lava a leai se aafiaga i le siosiomaga ma e mafai ona maua ai le malosi mama mo fale ma pisinisi.

E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o paneta o le la i luga o taualuga ma isi vaega e maua ai le tele o faʻamanuiaga i nuʻu.E fesoasoani i le fa'aitiitia o pili o le eletise, fa'atupu galuega i le alamanuia malosi fa'afouina ma fesoasoani i se si'osi'omaga maloloina e ala i le fa'aitiitia o le maualuga o le fa'aleagaina o le ea.

O le malosi o le la ua vave ona avea ma se tasi o punaʻoa sili ona lauiloa o malosiaga faʻafouina i le lalolagi atoa, ma atunuu e pei o Iapani, Saina ma le Iunaite Setete o loʻo taulamua i le gaosiga o le malosi o le la.Faatasi ai ma le toʻatele o tagata latou te iloa le gafatia o le malosi o le la ma lona gafatia e faʻaitiitia ai le kasa oona, e foliga mai o le a faʻaauau pea lenei tulaga i le lumanaʻi.

E le mafai ona faafitia le aoga o le siosiomaga o le malosi o le la, ma o le tele o le alualu i luma i tekinolosi, o le malosi o le la o le a avea ma se filifiliga sili atu ona aoga mo le tuʻuina atu o le malosi mama, faʻafouina i tagata i le lalolagi atoa.

Faatasi ai ma le tele o mea lelei e fesoʻotaʻi ma le malosi o le la, e manino lava o lenei ituaiga o gaosiga o le malosi o loʻo i ai iinei e tumau ai.Ae le na'o le leai o ni fa'avevela fa'alenatura e le na'o le a'afiaga o le si'osi'omaga e feso'ota'i ma le malosi o le la.

O Panela o le la e fa'aitiitia ai le filogia o le ea

O le filogia o le ea ose fa'afitauli tuga lea e afaina ai le soifua maloloina o tagata ma isi mea ola.Ae ui i lea, e mafai ona fesoasoani paneta o le la e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le ea e ala i le liua o le susulu o le la i le eletise, ona faʻaaogaina lea e faʻamalosi ai fale, pisinisi ma isi fausaga.

O lona uiga, nai lo le fa'alagolago i suau'u fa'atosina e pei o le koale po'o le kesi fa'alenatura mo le malosi, o paneta o le la o se mea lelei ma mama.

O le fa'aogaina o paneli o le la e mafai ona fa'aitiitia ai le kasa oona ma isi kasa oona o lo'o tu'uina atu i le ea ona o le mu o suau'u.

Ae o le mea e sili atu, o le malosi o le la e mafai ona faʻafouina, o lona uiga e le uma, aʻo suauu faʻasolosolo o punaoa faʻagata e iu lava ina uma.

E ala i le fa'aogainale malosi o le la, e mafai ona fesoasoani paneta o le la e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le ea ma puipuia le siosiomaga mo tupulaga i le lumanaʻi.Faʻaopoopo i le mea moni e sili atu le taugofie o paneta sola e faʻapipiʻi ma tausia nai lo punaoa faʻale-aganuʻu i le lumanaʻi, ma o se filifiliga sili atu ona faatosina mo le tele o tagata e ona fale ma pisinisi.

E Fesoasoani Panels o le La e Faasaoina Punaoa Faanatura

E le o se mea lilo le faʻateleina o punaoa faanatura i lalo o le mamafa mai gaioiga a tagata, ma le tele o meaola o loʻo feagai ma le faʻaumatia ma le faʻaleagaina o nofoaga.

E mafai ona fesoasoani paneta o le la e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o nei gaioiga e ala i le tuʻuina atu o malosiaga mama faʻafouina e le manaʻomia ai punaoa faanatura e gaosia.E ala i le fa'alagolago i le malosi o le la nai lo le susunuina o suau'u fa'ato'aga e pei o le koale ma le suau'u, e mafai ai e tagata fa'aoga o le la ona fa'aitiitia o latou tulagavae kaponi a'o fa'asaoina i le taimi e tasi le fa'aitiitia o puna'oa fa'alenatura.

E le gata i lea, e mafai ona fa'aogaina paneta o le la e gaosia ai le eletise i nofoaga mamao e le o maua ai le gaosiga o suauʻu, faʻaitiitia ai le faʻalagolago i punaoa faʻapitoa e pei o le koale ma le suauu.

E fesoasoani foi le malosi o le la i le faasaoina o le vai e ala i le aveesea o le mana'omia mo faiga malulu e mana'omia i auala masani e gaosia ai le eletise.

O lea efa'apipi'i panels sola, e mafai ona avea oe ma se vaega o le fofo i le faasaoina o punaoa faalenatura taua o lo tatou paneta ma faaitiitia lou tulagavae siosiomaga.

O le malosi o le la e le gata o se auala e faʻasaoina ai punaoa faanatura, ae o loʻo i ai foi le gafatia e faʻatupu ai galuega i totonu o le alamanuia malosi faʻafouina.

O le fa'afaigaluegaina o le malosi o le la o le a fesoasoani e fausia ai nu'u gafataulimaina ma saofagā i se lumana'i manuia mo tupulaga a sau.Fa'afetai i au taumafaiga, o le a e fesoasoani i le puipuia o punaoa sili ona taua a lo tatou paneta a'o faia foi galuega ma maua ai le malosi mama mo tausaga a sau.

Fa'aopoopo i le Tala?

E le mafaafitia le aoga o le malosi o le la.Mai le fa'aitiitia o le fa'alagolago i suau'u fa'atosina i le fa'aleleia atili o le lelei o le ea, o le lelei o le si'osi'omaga o le malosi o le la ua avea ai ma fa'atauva'a ogaoga i le tuuga mo puna'oa gafataulimaina.Ae ui i lea, o loʻo i ai pea ni faʻafitauli e manaʻomia ona faʻatalanoaina aʻo leʻi mafai ona avea ma faʻapogai malosi.

O se tasi o fa'afitauli fa'alesiosiomaga fa'atasi ma panels sola o le latou gaosiga o gaosiga.O sela sola ma isi vaega e manaʻomia ai le tele o le malosi ma le vai i le taimi o le gaosiga, e faʻamalosia ai punaoa faʻatusatusa i isi punaoa malosi.

E le gata i lea, o sela o le la o loʻo i ai mea mataʻutia e pei o le taʻitaʻi ma le arsenic e tatau ona lafoai lelei pe a le toe faʻaaogaina paneta.O lea la, e taua tele le su'esu'eina o le fa'agasologa o le gaosiga o so'o se kamupani o le solar panel a'o le'i fa'afaigaluegaina ana oloa.

O le isi fa'afitauli fa'aletonu e ono tula'i mai i le si'osi'omaga o otaota o le la.O sela sola e mafai ona tumau i soʻo se mea mai le 15 i le 30 tausaga, ae aʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o tekinolosi, e vave tele ona le toe aoga.Ole mea lea e tupu ai se taamilosaga o le gaosiga ma le lafoai e mafai ona oʻo atu i le tele o otaota pe a le pulea lelei.

Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai le mataupu i le faʻaaogaina o fanua.O fa'ato'aga a le la e tele avanoa e maua ai ma e mafai ona iai se a'afiaga i nofoaga e nonofo ai meaola.O le auala sili e fa'aitiitia ai nei a'afiaga o le fa'aogaina lea o mea fa'apipi'i a le la i luga o le fale, e le toe fa'aopoopoina ai se fanua pe saili ni auala e fa'aogaina ai fa'ato'aga sola i fanua fa'ato'aga o lo'o iai.

E tatau ona fo'ia nei fa'afitauli fa'aletonu ole si'osi'omaga o paneta sola ina ia mafai ona fa'atumauina le malosi.I le iloiloga ma le toto'a ma le fa'atinoina lelei, peita'i, o fa'amanuiaga ole malosi ole la e sili mamao atu nai lo lamatiaga.

O le malosi o le la o se vaega aoga ma taua o le suiga i puna'oa fa'afouina ma e mafai ona fesoasoani e fausia se lumana'i gafataulimaina mo tupulaga a sau.

I le faai'uga

O le fa'aogaina o paneta o le la e fa'aola ai fale ma ofisa o tagata i aso faisoo, ose mea taua tele mo i latou o lo'o taumafai e fa'aitiitia lo latou a'afiaga i le si'osi'omaga.

E le gata e fa'aitiitia ai a'afiaga o le si'osi'omaga ona o le mu o suau'u fa'ato'aga, ae e ofoina atu fo'i se puna maufaatuatuaina o le malosi fa'afouina e mafai ona fa'aaogaina e fa'aola ai so'o se masini po'o se masini.

E mafai ona fa'aoga paneta o le la e fa'aola ai mea faigaluega a le fale, fa'avevela ma fa'alili fale ma e o'o lava i le fa'atumuina o ta'avale eletise.Faatasi ai ma le faʻatulagaina saʻo ma le tausiga, e mafai e panels o le la ona maua le malosi mo le tele o tausaga a sau ma sina faʻaleagaina o le siosiomaga.

O lo'o manino lava o le fa'afaigaluegaina o mea'ai i le la e mafai ona aogaauala e faʻaitiitia ai le kaponi a se tasitulagavae a'o mafai lava ona fa'aogaina le malosi fa'aonaponei.E ala i le teu fa'afaigaluegaina o puna'oa fa'afouina ma mama o le malosi, e mafai ai ona tatou fesoasoani e fa'asaoina le paneta mo augatupulaga a sau.

E taua tele le mafaufau o tagata uma i o latou aafiaga patino i le siosiomaga pe a faia faaiuga e uiga i le faʻaaogaina o le eletise, ma o paneta o le la o se auala sili lea e faʻaitiitia ai tulagavae o le siosiomaga e aunoa ma le faʻaleagaina o mea faʻaonaponei.

 


Taimi meli: Tes-12-2022