Jiangsu Caisheng New Energy Technology Co., Ltd.

O lo’o taumafai le Matagaluega o Malosiaga e saili auala e toto ai fuala’au ‘aina, fualaau faisua i lalo o le la

Matou te manaʻomia le tele o fanua e faʻataunuʻu ai ana malosiaga faʻafouina, ae o nisi o faifaatoaga e teteʻe i le faʻaogaina o faʻatoʻaga sola i fanua e faʻatatau mo le totoina o meaʻai.

E talitonu le Matagaluega o Malosiaga “e mafai e le la ona maua le 40% o le eletise a le atunuu i le tausaga 2035. Ae peitai, e tusa ma le 5.7 miliona eka o fanua o le a manaomia,”lipotiClinton Griffiths o le Farm Journal.

Na taʻu atu e Matt O'Neal, o se polofesa i le Iowa State University ma le Wallace Chair for Sustainable Agriculture, ia Griffiths: “E ono manaʻomia le faitau miliona o eka mo le gaosiga o le malosi o le la i le isi 20 i le 30 tausaga ma o nisi o na fanua, ae le o fanua uma. e mafai ona avea ma fanua fa'ato'aga.O le mea lena e popole ai nisi tagata, aemaise lava i latou faifaatoaga i Midwest.

O iina e sau ai le galuega agrivoltaics.O le a'oa'iga e taumafai e fa'aalia pe fa'afefea ona ola fa'atasi le fa'ato'aga ma le la.

Na taʻu atu e Stephanie Mercier, o se faufautua o faiga faavae tau faatoaga, ia Griffiths, “O ia suesuega na amatalia i le 1981 e ni saienitisi Siamani se toalua, o Adolph Goetzberger ma Armin Zastrow, o e na filifili e fausia ni paneta o le la ina ia siitia i luga e tusa ma le 6 [futu] i luga aʻe o le eleele nai lo le faʻaogaina. tu'u sa'o i luga o le eleele e mafai ona fa'ataga ai fua o fa'ato'aga e fa'ato'a i lalo ifo o le la."

O le Agrivoltaics e fou i le au faifa'ato'aga a Amerika, ae o lo'o galue le DOE e fesoasoani ia i latou ia malamalama ma fa'atinoina le faiga e ala i le lagolagoina o su'esu'ega.Na maua e le Iunivesite o Iowa State se $ 1.8 miliona DOE fesoasoani e faʻataʻitaʻi ai le "avanoa o le faʻatupuina o fualaau 'aina ma fualaau faisua i lalo ifo o na ata photovoltaic panels," Griffiths lipoti.Na taʻu atu e O'Neal ia te ia: "O lena siosiomaga paolo atonu e aoga mo nisi o na laau e ola ai, ma atonu foi e olaola i se tulaga e mafai ai ona gafatia tau tamaoaiga.Matou te le iloa lava, ma o le tulaga lena o le faʻataʻitaʻiga.

"Ua iloa e Mercier o tala faʻatatau lata mai ua faʻaalia ai o loʻo i ai i le taimi nei le sili atu i le 340 agrivoltaics sites i le US, aemaise lava le faʻapipiʻiina o le la ma nofoaga pollinator poʻo tamaʻi lafu manu, e pei o mamoe, i luga atu o le 33,000 eka ae maua le aofaʻi o le 4.8 gigawatts o le malosi o le la. ,” o le lipoti lea a Griffiths.

"Na faaopoopo mai e Mercier e tusa ai ma se faalapotopotoga suʻesuʻe Siamani, Fraunhofer ISE, i le 2022, o uluai taunuuga mai se poloketi i le itu i matu o Aferika o Algeria na maua ai i lalo o le faʻapipiʻiina o agrivoltaic sa i ai se faʻaopoopoga o fua o pateta e tusa ma le 16% faʻatusatusa i le fanua le ufiufi. .”


Taimi meli: Nov-29-2023