Jiangsu Caisheng New Energy Technology Co., Ltd.

O le mana'oga mo Panela o le la a Saina ua fa'ateteleina i Europa i le lotolotoi o le malosi o le malosi, suiga lanu meamata

Europa e ave le 50% o oloa auina atu i fafo a Saina i le 2022 i le lotolotoi o le malosi

Saunia e le au tusitala GT

Lolomiina: Oketopa 23, 2022 09:04 PM

suiga1

Ua asiasia e se tekinisia le galuega fau eletise (PV) i luga o le fale a se kamupani i le itumalo o Jimo, le Itumalo o Shandong i Sasaʻe o Saina i le aso 4 o Me, 2022. Ua faʻamalosia e pulega faʻalotoifale le fausiaina o fale PV i luga o le fale i tausaga talu ai, ina ia mafai e kamupani ona faʻaogaina le eletise mama. malosi mo le gaosiga ma le gaioiga.Ata: cnsphoto

O le pisinisi photovoltaic (PV) a Saina ua maua se tulaga iloga i Europa ona o le avea ma kamupani sili ona faatuatuaina ma maufetuunaʻi o le la e tuʻuina atu i le la aʻo feagai le itulagi ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le malosi ma lona suiga lanu meamata.

O le mana'oga mo oloa PV ua o'o atu i se maualuga fou, fa'aosoina e le si'itia o tau o le kesi fa'alenatura i le lotolotoi o fete'ena'iga a Rusia-Iukureini ma le fa'aleagaina o laina paipa i Nord Stream.Talu ai nei, ua faʻateleina le lauiloa o paneta a Saina i tagata Europa faʻaopoopo i palanikeke eletise ma faʻamafanafana lima.

Fai mai le au fai pisinisi a Saina, e foliga mai e oo atu i le 50 pasene le aofaʻi o oloa auina atu i fafo e Saina i lenei tausaga.

Xu Aihua, sui ulu o le Silicon Industry of China Nonferrous Metals Industry Association, na ia taʻu atu i le Global Times i le Aso Sa e faapea, o le siisii ​​o manaoga mo paneta o le la e atagia mai ai suiga geopolitical i Europa ma le unai lanu meamata a le itulagi.

Ua si'itia le fa'atauina atu o masini PV.Mai ia Ianuari e oo atu ia Aukuso, o oloa auina atu i fafo a Saina na oo atu i le $35.77 piliona i le tau, ma maua ai le eletise e 100 gigawatts.Na sili atu uma i le tausaga atoa o le 2021, o faʻamaumauga a le China Photovoltaic Industry Association.

O fuainumera o lo'o atagia i le fa'atinoga o kamupani PV i totonu o le atunu'u.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Tongwei Group i le Aso Faraile na fai mai o ana tupe maua i le tolu kuata muamua na oʻo atu i le 102.084 piliona yuan ($ 14.09 piliona), o le tausaga i le tausaga o le 118.6 pasene.

E oʻo mai i le faʻaiʻuga o le kuata lona tolu, o le maketi a Tongwei i le lalolagi atoa na sili atu i le 25 pasene, ma avea ai ma kamupani sili ona tele i le lalolagi, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau.

O le isi fa'alapotopotoga fa'apisinisi, LONGi Green Energy Technology, na fa'ailoa mai i totonu o le iva masina muamua, o lana tupe mama na maua i le 10.6 i le 11.2 piliona yuan, lea o le a avea ma fa'aopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga i le 40-48 pasene.

O le mana'oga pāpā ua fa'ateleina ai sapalai ma fa'atupula'ia ai le tau o le silicon, o mea mata'utia mo oloa PV, e o'o atu i le 308 yuan i le kilokalama, o le maualuga lea i le sefulu tausaga.

Na taʻu atu e se tagata fai pisinisi i le Global Times i le Aso Sa ona o le siʻitia o oka mai le EU, o nisi o Saina PV gaosi oloa e manaʻomia nisi tagata faigaluega, ona o ana oloa o loʻo faʻaputu i faleteuoloa ma e le mafai ona tuʻuina atu.

O lo'o fa'aopoopoina fo'i le gafatia e le au gaosi oloa i luga o le laina o alamanuia.O le gaosiga gafatia mo le silicon e tatau ona sili atu i le 1.2 miliona tone i le faaiuga o lenei tausaga, ma o le a faaluaina i le 2.4 miliona tone i le tausaga a sau, Lü Jinbiao, failautusi aoao o le SEMI China Photovoltaic Standards Committee, taʻu atu i le Securities Daily i le Aso Tofi.

A o faʻalauteleina le gafatia i le kuata lona fa, o le a paleni le sapalai ma le manaʻoga, ma o tau e faʻamoemoe e toe foʻi i le masani, o le tala lea a Xu.

O le International Energy Agency Photovoltaic Power Systems Program (IEA PVPS) ua fuafuaina e 173.5 gigawatts o le malosi fou o le la na faʻapipiʻiina i le 2021, ae o Gaetan Masson, o le taʻitaʻifono o le European Solar Panel, na taʻu atu i le mekasini PV e faapea "e aunoa ma ni faʻalavelave faʻalavelave e pei ona tatou faia. vaaia i le lua tausaga talu ai, o laʻu peti o le a oʻo le maketi i le 260 GW.

O le pisinisi PV a Saina ua leva ona taulaʻi i Sisifo i luga o tau faʻatauvaʻa, ae o ana oloa faʻatau-mo-tupe ua maua ai e le EU se isi avanoa mo le faʻaitiitia o le eletise aʻo faia se suiga lanu meamata, fai mai tagata atamamai.

Lin Boqiang, faatonu o le China Center for Energy Economics Research i le Xiamen University, na ia taʻu atu i le Global Times i le Aso Sa e faapea o loo taumafai le EU e vavae ese mai le sapalai PV a Saina, "ae ua tatau nei ona malamalama le EU e leai se auala mo e faafaigofie ai le atinae lanu meamata e aunoa ma le faaulufaleina mai o oloa PV taugofie.

"Naʻo le faʻaaogaina lelei o punaoa o le lalolagi, e mafai ai e Europa ona maua se tulaga mo le atinaʻe lanu meamata gafataulimaina, ae o Saina o loʻo i ai uma tekinolosi sili ona atoatoa, sapalai sapalai ma le gaosiga gafatia i le PV alamanuia."


Taimi meli: Oke-24-2022