Jiangsu Caisheng New Energy Technology Co., Ltd.

Ua amata e Initia se su'esu'ega e tetee atu ai i le lafoa'iina o fa'avaa alumini a Saina mo paneta la

信图片_20230707151402

Ua amatalia e Initia se su'esu'ega e tetee atu ai i le lafoa'iina o fa'avaa aluminipaneta o lamai Saina ina ua maeʻa se faʻasea a se fale gaosi oloa, e tusa ai ma se faʻamatalaga aloaia i le Aso Lulu.

O lo'o su'esu'eina e le vaega o su'esu'ega a le Matagaluega o Fefa'ataua'iga (DGTR) le tu'ua'ia o le lafoa'iina o 'avaa alumini mo panele/modules' e afua mai i totonu pe auina atu i Saina.

O le talosaga mo suʻesuʻega na faʻauluina e Vishakha Metals.

O le DGTR i se faʻamatalaga na taʻua ai e le tagata talosaga na tuʻuaia e faapea o le oloa o loʻo auina atu i fafo e Saina i Initia i tau lafoaʻi i ni aofaiga tele mo se taimi umi ma o loʻo aʻafia ai le alamanuia.

"I luga o le faavae o le talosaga tusitusia faʻamaonia e le alamanuia i totonu o le atunuʻu ... i luga o faʻamaoniga muamua na tuʻuina atu e pisinisi i totonu o le atunuʻu ... o le pulega lea, e amata ai se suʻesuʻega e tetee atu ai i le lafoaia,'' o le tala lea a le faʻaaliga.

O le oloa e faia se sao taua i le fa'apotopotoga atoa o lela o le la/module.

Afai e fa'amautu o le lafoa'i na mafua ai ni manu'a i tama ta'a'alo a le atunu'u, o le a fautuaina e le DGTR le fa'atupuina o le tiute e tetee atu i le lafoa'iina o nei oloa mai fafo.E faia e le Matagaluega o Tupe le faaiuga mulimuli e fai ai tiute.

O su'esu'ega e tetee atu i le lafoa'iina o lo'o fa'atautaia e atunu'u e fa'amautu ai pe na afaina fale gaosi oloa i totonu o le atunu'u ona o le si'itia o oloa taugofie mai fafo.

I le avea ai ma se faʻataʻitaʻiga, latou te tuʻuina atu nei tiute i lalo o le pulega faʻavaomalo a le Faalapotopotoga o Fefaʻatauaʻiga a le Lalolagi (WTO) e faʻavae i Sineva.O le tiute o lo'o fa'atatau i le fa'amautinoaina o faiga fa'atauva'a talafeagai ma fa'atupuina se tulaga tutusa mo le au gaosi oloa i totonu o le atunu'u fa'asaga i tagata gaosi oloa mai fafo ma tagata fa'atau atu fafo.

Ua mae'a ona tu'uina atu e Initia le tiute anti-dumping i luga o le tele o oloa e foia ai oloa fa'aulufale mai taugofie mai atunu'u eseese, e aofia ai ma Saina.


Taimi meli: Iul-07-2023